Tüm İş Dünyası Derneği Genel Başkanı Halil İbrahim Ece'den HOCİN açılışından önemli mesajlar.
Tüm İş Dünyası Derneği Genel Başkanı Halil İbrahim Ece'den HOCİN açılışından önemli mesajlar.

ZONSİAD Onursal Başkanı ve Tüm İş Dünyası Derneği Kısa TÜMİD Genel Başkanı Halil İbrahim Ece, HOCİN Ayakkabı markasının açılışına katılım sağladı.

Zonguldak Sanayici ve İş Adamları Derneği Kısa Adı ZONSİAD bünyesinde bulunan 11 iş insanın bir araya gelmesiyle kurulan HOCİN marka ayakkabı bugün iş dünyası, gazeteci, yazar, sanat camiasının tanınan isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. Firmanın ortakları arasında Gazeteci-Yazar Cem Küçük, Elcab Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Nejdet Tıskaoğlu ve Tülübaş Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyesi Eren Tülübaş başta olmak üzere çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren iş insanları bulunuyor.

Tüm İş Dünyası Derneği Genel Başkanı ve aynı zamanda ZONSİAD Onursal ve kurucu Genel Başkanı Halil İbrahim Ece yanı sıra Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, TGRT Haber Sunucusu Mehmet Aydın, TÜMİD yönetim kurulu üyeleri, gazeteci, STK Başkanları ve birçok iş insanı katılım sağladı.

TÜMİD Genel Başkanı ve ZONSİAD Onursal ve Kurucu Genel Başkanı Halil İbrahim Ece, Atv Vizyon Programına verdiği özel röportajda ise;

Öncelikle ZONSİAD bünyesindeki üyelerimizin bir araya gelmesiyle kurulan HOCİN marka iş dünyamıza ve ayakkabıcılık sektörüne hayırlı olmasını diliyorum.

Ülke olarak zor bir ekonomik süreçten geçiyoruz. Bu ekonomik şartlarda iş insanlarımızın göstermiş olduğu medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Ülkemize katma değer katmak için farklı sektörlerde bulunan 11 iş insanımız bir araya gelerek; farklı bir sektörde sermayelerini birleştirmek suretiyle yatırım yaptılar. Şuan ki ekonomik şartlarda bu bir cesaret örneğidir.

HOCİN marka ilk ihracatını da gerçekleştirdi. Şuan internet üzerinden de rahatlıkla ürüne ulaşmak ve satın almak çok kolay. Hem kaliteli hem de bütçeye çok uygun bir marka... Zaten iş dünyamızı temsil eden Sivil Toplum Kuruluşların en büyük hedefi ve projesi iştirak şirketleri olmalıdır.

İnşallah ilerleyen günlerde de gerek TÜMİD olarak gerek ise ZONSİAD olarak buna benzer iştirak şirketleri ve yeni markalar kurulacaktır. Bu bir ilk adımdı bundan sonraki dönemde de ülkemize katma değer katan üreten şirketlerin kurulması noktasında her türlü desteğimizi vereceğiz.

Bu vesileyle HOCİN marka ayakkabı sektörüne ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. İfadelerini kullandı.